Internet

Zet je bedrijf op de kaart met Facebook Training

posted by Mark January 23, 2018

Wie zit er tegenwoordig niet op Facebook? De social media site heeft meer dan 1,5 miljard actieve gebruikers en staat hiermee bovenaan de lijst van meest gebruikte social media platforms. Alleen al in Nederland zijn 9,3 miljoen mensen lid van Facebook. Met zoveel gebruikers biedt Facebook een enorme kans voor ondernemers en bedrijven. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel ondernemers blijken het in de praktijk zeer lastig te vinden om Facebook op de juiste wijze in te zetten.

Herkenbare aandachtspunten

Veelgehoorde opmerkingen over het professioneel inzetten van Facebook zijn: ‘het bijhouden kost zoveel tijd’ of ‘het bereik van mijn berichten is te laag.’ Ondernemers zien dat het aantal likes veel te langzaam toeneemt of dat er weinig tot geen nieuwe klanten via Facebook binnenkomen. Zakelijk gebruik van Facebook vraagt nu eenmaal om andere vaardigheden dan privégebruik. Wanneer je jezelf herkent in deze tekst en tegen dergelijke problemen aanloopt, kan een Facebook training uitkomst bieden.

Quick Fix

Een simpele training van 2 uur volgen dat klinkt aantrekkelijk. Maar eerlijk is eerlijk, dit zet vaak weinig zoden aan de dijk. Vergelijk het met de sportschool. Een keertje trainen betekent niet dat je gelijk in vorm bent. Ben je op zoek naar het opbouwen van duurzame kennis en expertise, dan is een Facebook Expert pakket de juiste keuze. Je start met een 1-op-1 training van 3,5 uur. Door het persoonlijke 1-op-1 contact, wordt het advies volledig op maat gesneden voor jouw bedrijf. Vervolgens wordt je gedurende een aantal maanden gecoacht tot Facebook expert. Je leert een aantrekkelijke pagina op te zetten, je leert verschillende strategieën te ontwikkelingen om effectief te adverteren en daarbij leer je hoe je dit alles eenvoudig kunt onderhouden. De Facebook expert training coacht je naar een juiste strategie, gemaakt voor succes.

Misschien ook interessant

Leave a Comment