Uncategorized

Virtual reality voor de playstation 4!

posted by Mark October 6, 2016

De PS VR kan naast spellen ook 360-graden video’s en panoramafoto’s tonen. PlayStation VR zal 50 games lanceren, volgens Sony, en honderden ontwikkelaars die werken aan titels. De grootste game tot nu toe bekend is Star Wars Battlefront, maar er zijn andere exclusieve spellen die Sony aangekondigde.
Rigs, een multiplayer mech-suit sport spel waar je jezelf moet gooien door middel van een metalen ring daarmee knal je tegenstanders. Eve: Valkyrie en Job Simulator zijn twee andere die zeer bekend zijn en ook zullen uitkomen voor de VR. Eve: Valkyrie is een ongelooflijk meeslepende ruimte gevecht spel. Het speelt zich af in een ruimtecapsule die gevuld is met holografische user interfaces en fysieke controles die precies zweven in de voorkant van je ogen, heel realistisch dus. Je kunt je hoofd over je schouder zetten, omhoog en omlaag kijken. Je kunt vijandelijke schepen met geleide raketten opblazen. Misschien wel de meest indrukwekkende touch is hoe je in-game lichaam je werkelijke lichaam weerspiegelt.

Job Simulator voelt als de tegenpool van Eva: Valkyrie, in plaats van een gevecht spel is deze een neutrale spel waarbij je in een kantoor beland in het jaar 2050. Je bent belast met het uitvoeren van banen die zelfs robots onterend vinden. Hoewel, het spel gaat over het knoeien met zo veel spullen als mogelijk met de Move controles, is het toch wel een leuk spel die even anders is. Je kan zowat alles in het kantoor grijpen en gooien. Gewoon genieten van het gebruik van je echte handen in een virtuele wereld. Er is een computer dat Angry Birds speelt. Kortom, beetje raar maar leuk spel.
PSVR kan ook worden gebruikt worden voor experimentele storytelling apps en ervaringen, net als op de Rift en Vive spelen. Allumette, van Penrose Studios, is een verhalenboek wereld het vertellen het verhaal van een triest meisje in een drijvende stad die eruit ziet alsof het is gemaakt van stop-motion fysieke objecten. Dus spellen voor deze Playstation VR zijn er zat.

Misschien ook interessant

Leave a Comment