Internet

Playlist 24: online afspeellijsten radiozenders vinden

posted by Mark September 20, 2016

Heeft u al gehoord van Playlist24.nl? Dit is de plek als u op zoek bent naar nummers die zojuist zijn gedraaid op de bekende radiostations. Het is u vast wel eens gebeurd, terwijl u naar de radio luisterde, kwam er een nummer voorbij. Het was een lekker nummertje, maar u wist niet hoe het nummer heette of wie de artiest was. Playlist24.nl is de plek waar u een antwoord krijgt op deze vraag. U kunt direct online checken welke muziek er allemaal gedraaid is op bekende radiostations als 538, Qmusic, Veronica, SLAM FM, 3FM en ga zo maar door.  Bent u dus op zoek naar een nummer dat u zojuist heeft gehoord? Ga dan direct naar de website en ontdek het nummer

Playlist24.nl afspeellijsten

Playlist24.nl heeft overzichtelijk een actuele lijst van playlists van de bekende radiostations. Check bijvoorbeeld maar eens de Sky Radio playlist. Hier staat alle muziek op die gedraaid is de afgelopen uren op Sky Radio. Ontdek daardoor snelle nieuwe muziek en de artiesten ervan. Geniet nog eens van het nummer of kom meer informatie te weten over de artiest of de band. Playlist24.nl is ontzettend handig en het bezoeken dan ook meer dan waard.

Meer dan alleen afspeellijsten

Naast de afspeellijsten van radiostations heeft Playlist24 nog meer te bieden. U kunt hier namelijk ook de top 30 van de afgelopen week bekijken. Deze top 30 wordt samengesteld aan de hand van de nummers die het vaakst zijn gedraaid op de bekende radiostations van Nederland in de afgelopen week. Daardoor kunt u direct zien welke nummers er op dit moment populair zijn en kunt u snel en gemakkelijk nieuwe nummers ontdekken. De lijst wordt iedere week bijgewerkt, op deze manier krijgt u dus altijd een actueel beeld van de meest gedraaide nummers.

Misschien ook interessant

Leave a Comment