Uncategorized

Hoe kies je een goede WordPress hosting?

posted by Mark July 18, 2022

Heb jij een website of webshop, dan is een goede hosting natuurlijk onmisbaar. Het kan dus heel goed zijn, dat je huidige hosting om wat voor reden dan ook niet meer bij je past. Dit kan zijn omdat je simpelweg te groot bent geworden, maar ook kan het zijn dat je gewoon ontevreden bent. Een goede hosting is daarom dus van essentieel belang om te kunnen blijven groeien met je bedrijf. Je klant zitten er namelijk niet op te wachten, dat ze op je website of webshop zitten en de website ineens ontzettend traag is, omdat er nog een aantal andere ook zitten rond te neuzen. Omdat het best lastig kan zijn om een goede hosting te kunnen vinden, hebben we een aantal tips voor je, die je hier zeker bij kunnen helpen.

Het belang van een goede hosting

We hebben het natuurlijk al even genoemd, maar de hosting is de basis voor je website. Wanneer deze niet goed is, is de kans vrij groot dat ook je website niet succesvol zal worden. De kans dat deze dan te traag is en niet teveel mensen kan verwerken op hetzelfde moment is vrij groot. Door te kiezen voor een premium WordPress hosting, zal je al direct de verschillen merken. Heb jij een hosting niet onbetrouwbaar is, dan zal je direct binnen afzienbare tijd ook terugzien in je omzetcijfers. Klanten hebben namelijk vooral online een stuk minder geduld, dan dat ze dat in een winkel hebben. Houd hier dat dus ook zeker rekening mee!

Welke type hosting heb ik nodig?

De keuze voor een wordpress hosting kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een shared hosting, VPS hosting of een dedicated hosting. De meeste mensen die net beginnen, die kiezen doorgaans voor een shared hosting. Logisch, want dit is maar een paar euro per maand. Toch zal je al snel merken, dat naarmate je website zwaarder wordt, doordat hij steeds groter wordt, je hosting het steeds zwaarder begint te krijgen. Je website zal langzamer worden, waardoor je klant zich al snel beginnen te irriteren. Dit moet je dus ten koste van alles proberen te voorkomen. Kies dus voor een betrouwbare hosting, voor optimaal resultaat.

Misschien ook interessant

Leave a Comment