Uncategorized

Haal je diploma Basiskennis Calculatie


posted by Mark June 21, 2018

In elke administratieve functie kom je met cijfers in aanraking, maar soms wil je er iets meer concreets mee gaan doen en ambieer je een financiële functie, bijvoorbeeld als boekhouder. De maatschappij hecht echter veel waarde aan diploma’s en certificaten en dus ga je je diploma Basiskennis Calculatie halen om te bewijzen dat je de juiste kennis op zak hebt. Je zet vervolgens al je diploma’s en certificaten op je curriculum vitae en deze getuigt van jouw geschiktheid voor een financiële functie wanneer je gaat solliciteren.

Praktijkgerichte opleiding
Je wilt niet alleen lezen over droge theorieën, je wilt aan de slag met opdrachten en situaties uit de praktijk. Dit helpt je immers om beter in het werkveld aan de slag te kunnen gaan. Je kunt je later altijd nog in andere theoretische aspecten verdiepen, nu eerst de essentie door middel van een praktische benadering van financiële begrippen en rekenmethoden. Door klassikale bijeenkomsten geniet je ook nog van de ervaring die anderen al hebben. Vaak combineren medestudenten de opleiding namelijk met hun huidige baan. Hierdoor leer je hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat en met welke specifieke financiële aspecten zij in aanraking komen. Het netwerk dat je tijdens de opleiding opbouwt kan je zelfs aan je eerste positie helpen.

Extern examen Basiskennis Calculatie
Om een basisniveau voor wat betreft inhoud en toetsing te garanderen, worden alle examens extern afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze examens worden meerdere keren per jaar afgenomen door de Associatie en vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Gedurende de laatste bijeenkomsten wordt je dan ook goed voorbereid op dit examen, zodat je met voldoende kennis op pad gaat en met vertrouwen de examenlocatie binnen stapt. Wat houd je nu nog tegen? Je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt door een praktische opleiding te gaan doen die je een waardevol diploma oplevert.

 

 

Misschien ook interessant

Leave a Comment