televisie

Gemakkelijk films en series kijken met een Android Mediaplayer

posted by Mark December 20, 2016

Met de Android Mediaplayer kunt u televisie kijken via het internet. De Android TV Box is een ultra HD mediaspeler die op Android software draait. In Nederland heeft de meerderheid van de mensen een Android toestel. Met de Android Media Box kunt u bijna alle films, series en sportwedstrijden in hoge kwaliteit streamen. Streamen, dus u hoeft niks te downloaden.

Waarom een Mediaplayer kopen?

Op de Android TV Box Mediaplayer krijgt u gratis software aangeboden, waar u geen abonnement kosten voor hoeft te betalen. Iedereen kan vanaf nu van de TV een Smart TV maken met de Android TV Box Mediaplayer. U betaalt eenmaal de prijs bij het aanschaffen, daarna kunt u onbeperkt films, series en sportwedstrijden streamen. Klinkt goed!

Met de software vanĀ  KODI kunt u op de Android TV Box Mediaplayer vele internationale filmkanalen ontvangen. Kunt u niet wachten op de nieuwste afleveringen van de bekendste Amerikaanse hit series, dan hoeft u niet langer te wachten. Met de Android TV Box Mediaplayer bepaalt u zelf wanneer u een aflevering wilt zien. Het wachten tot een aflevering wordt uitgezonden op de Nederlandse TV is verleden tijd. Met de KODI software kijkt u niet alleen naar volwassen films, maar ook naar de nieuwste kinderfilms voor uw kinderen. Voor ieder wat dus. U bepaalt zelf wanneer u begint met kijken en u hoeft u niet meer te storen aan reclames. Wilt u ook een Mediaplayer kopen? Via de website www.wezan.nl zijn de Android Mediaplayers verkrijgbaar.

Plug & Play systeem

Via een Plug & Play systeem sluit u de Android tv Mediabox eenvoudig aan op uw televisie. U heeft enkel een HDMI kabel nodig voor in de TV en een stroomkabel voor in het stopcontact en u kunt genieten van alle films, series en andere programma’s. U hoeft enkel een paar simpele stappen te volgen en zo stelt u de Android Mediaplayer naar eigen wensen in. Wilt u een Smart tv, dan kunt u zonder een nieuwe tv een Smart tv in huis hebben met de Mediaplayer.

Misschien ook interessant

Leave a Comment