Uncategorized

Engels leren met een thuisstudie

posted by Mark January 27, 2022

Vanuit huis een Engelse cursus volgen? Dan heb je  geluk! Er zijn veel manieren om dit te doen, en we zullen hieronder enkele van de beste methoden schetsen. Maar laten we eerst bespreken waarom het belangrijk is om thuis Engels te leren.

De Engelse taal is een wereldtaal en wordt over de hele wereld gesproken. Een van de top 10 talen die op scholen wordt onderwezen, het is niet alleen belangrijk voor jou om de taal te leren, maar ook voor toekomstige kinderen. Als ze weten hoe ze deze taal moeten lezen, schrijven en spreken, kunnen ze in de toekomst beter communiceren met verschillende culturen. Maar of je nu hun kennis wilt uitbreiden of die van jezelf, we hebben enkele tips om thuis Engels te leren.

Wat is de beste tijd en plaats om te leren?

Waar en wanneer je studeert, kan net zo belangrijk zijn als wat je doet als het gaat om het leren van een taal. Veel mensen denken misschien dat de meest logische plaats in een klaslokaal is, maar dit is niet altijd waar. Leren in een klaslokaal kan nuttig en plezierig zijn, maar er zijn nog andere plaatsen waar je rekening mee moet houden:

  • Altijd: of het nu thuis of op het werk is, vijf minuten de tijd nemen om Engels te studeren, zal helpen! Zorg er gewoon voor dat al het andere stil is om je heen; als je op zoek bent naar rust en stilte, probeer dan wat tijd vrij te maken voordat je naar bed gaat.
  • Thuis: het zal je misschien verbazen dat je huis je echt kan helpen bij het verbeteren van je spreken, luisteren, lezen en schrijven. Veel mensen zijn thuis meer ontspannen, waardoor het gemakkelijker wordt om hun spreekvaardigheid te oefenen, terwijl anderen er de voorkeur aan geven een routine van studeren voor het slapengaan op te bouwen. Wat je ook verkiest, iets in huis doen is een geweldige manier om te verbeteren. Maak kennis met de mogelijkheden rondom het thuis sturen bij bijvoorbeeld BuddyWise.

Wat zijn enkele tips om thuis Engels te leren?

Nu je begrijpt waarom het nuttig kan zijn om thuis Engels te leren en waar je dit kunt doen, zullen we enkele handige studietips geven:

  • Lezen: of je nu een boek of een artikel online leest, dit is een van de handigste manieren om Engels te leren. Een geweldige manier om dit te doen is door dit soort artikelen te lezen op FluentU. FluentU maakt video’s uit de echte wereld, zoals muziekvideo’s, filmtrailers, nieuws en inspirerende lezingen, en zet ze om in gepersonaliseerde lessen voor het leren van talen.
  • Spelen: sommige mensen leren liever door te luisteren dan door te lezen. Dit is een goede optie voor sommigen, maar anderen vinden het misschien moeilijk om spraak te verstaan ​​als ze niet vloeiend Engels kunnen spreken. Als jij een van deze mensen bent, heeft FluentU video’s met ondertitels en interactieve bijschriften die je zullen helpen je taalvaardigheid te verbeteren!
  • Oefenen: als je ten slotte op zoek bent naar een manier om je spreek- en luistervaardigheid te verbeteren, probeer dan te oefenen met FluentU. Deze website speelt video’s af die mensen in alledaags Engels spreken en helpt je te begrijpen wat ze zeggen. Het is de beste manier die we kennen om echt vertrouwd te raken met het spreken en begrijpen van Engels!

Misschien ook interessant

Leave a Comment